İSTANBUL / ÜMRANİYE - ÜMRANİYE CELALEDDİN ÖKTEN HOCA İMAM HATİP ORTAOKULU

Ekm

Öğrencilerimizle Sancaktepe Çocuk Trafik Eğitim Parkına gittik ve kuralları yaşayarak deneyimledik.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik beyin egzersizi eğitimi düzenlendi.

Ekm

Okulumuz Mevlid-i Nebi pano yarışmasında dereceye giren 8-F sınıfı öğrencileri Uzak ve Teknoloji Merkezi ziyaretinde bulundular.

Ekm

Okulumuzda En İyi Narkotik Polis Anne konferansı gerçekleştirdi.

Velilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiye ve zaman ayırarak bizleri bilgilendiren yetkililerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamberimizin müberak doğumu münasebetiyle okulumuzda Mevlid-i Nebi programı coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine, anlamlı konuşması için değerli müdürümüz Hüseyin Küçük'e, oratoryo gösterisi hazırlıklarını yürüten Türkçe öğretmenimiz Kübra Selimoğlu ve katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

15 Temmuz Şehitlerimizi anma programımızı komşu okulumuza ismi verilen Şehit Yılmaz Ercan'ın kıymetli annesi Nermin Hanım ve muhterem babası Melih Fuat Beyin, mahalle muhtarımız İsa Zeybek ve mahalle başkanı Osman Şimşek'in ayrıca kıymetli velilerimizin de katılımı ile gerçekleştirdik. Şehidimizin anne babası ile hoş sohbet etme imkanı bulan öğrencilerimiz kıymetli davetlilerimizin katılımından oldukça memnun oldular. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Ümraniye İlçe Milli Eğitim şube müdürlerimizden Elif GÜR, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle tanışmak, sohbet etmek üzere okulumuzu ziyaret etti.

Kendisine bu güzel ziyareti için teşekkür ederiz.

Eyl

Müdürümüz ve müdür yardımcılarımız tarafından 5. sınıf öğrencilerimize yönelik tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda okulumuz hakkında genel bilgiler verildi.

Eyl

2023 - 2024 eğitim öğretim yılı açılış törenimizle başladı.

Tüm öğrencilerimize hoş geldin diyor, başarılı bir yıl diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı mesleki çalışma dönemi Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'in EBA üzerinden yaptığı canlı yayın konuşması ile başladı.

Ardından sene başı kurul toplantımızı gerçekleştirdik ve ardından bir önceki yıl okulumuz ve öğrencilerimiz için yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı öğretmenlerimiz müdürümüz Hüseyin Küçük tarafından plaketle ödüllendirildi.

Tüm eğitim camiasına başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Okulumuzun duvarları ve koridoru YEDİ GÜZEL ADAM ile artık çok güzel.

May

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte biz de Teknofest heyecanını yaşadık.

Kas

84. ölüm yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle andık.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılını okulumuzda düzenlemiş olduğumuz törenle kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Müzisyen ve tiyatrocu Hüseyin GONCAGÜL Beyefendi, okulumuzda İmam Hatipli Yıllar konulu programımızın konuğu oldu.

Kendisine çok teşekkür ediyor, okulumuza tekrar bekliyoruz.