İSTANBUL / ÜMRANİYE - ÜMRANİYE CELALEDDİN ÖKTEN HOCA İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Bilim ve teknolojinin önemini vurgulamak ve bilimsel düşünme yeteneğine sahip nesiller yetiştirmek hedefiyle, 1998 yılından itibaren her yıl 8-14 Mart tarihleri Bilim ve Teknoloji Haftası olarak kutlanmaktadır.

Ock

İHH gönüllüleri tarafından öğrencilerimize Temel Afet Eğitimi Semineri verildi ve tahliye tatbikatı düzenlendi.

Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

TÜBİTAK 4006 projelerimizin sergilendiği Bilim Şenliğimizin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZEN, Belediye Başkan Yardımcımız Mesut ÖZDEMİR, Şube Müdürlerimiz Elif GÜR ve Sadettin SOYSAL ile okul müdürlerimiz eşliğinde gerçekleştirdik.

Başta proje yürütücümüz Özlem ELTEM olmak üzere emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul meclisi çalışmaları kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz tarafından "Filistin Farkındalık" programı düzenlendi.

Programı hazırlayan ve emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ümraniye Belediyesi tarafından Yapay Zeka ve İnovasyon Merkezi Projesi ile ilgili öğrencilerimize bilgi verildi.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında okulumuzda "Şiir Ruhtur" temalı şiir dinletisi düzenlenmiştir.

Şiir dinletisinde emeği geçen öğrencilerimize ve Türkçe zümresi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sancaktepe Musa Efendi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşen Genç Muhafızlar  Hafızlık  Yarışmasında Okulumuz Öğrencilerinden  Salih Talha ALPAYA bölge yarışmasında  6. olmuştur.

Kendisini ve ailesini çokça tebrik eder, emeği geçen kıymetli hocalarına teşekkür ederiz.

Ara

Çayırönü İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleşen Genç Nida Güzel Kur'an Okuma yarışmasında Nida YAMAN adlı öğrencimiz 16 okul arasından 5. Olmuştur. Kendisini ve ailesini ve   Emeği geçen kıymetli hocalarını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Kadıköy Özdemiroğlu İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleşen Genç Muhafızlar Ezan Okuma Yarışmasında Okulumuz Öğrencilerinden Hüseyin ATASEVEN 3. Olmuştur.

Ara

18  Aralık Dünya Arapça Günü'nü öğrencilerimiz ve Arapça öğretmenlerimizin hazırladıkları etkinliklerle hafta boyunca kutladık.

Ara

Psikolog Kübra Erarslan tarafından velilerimize "Okul Başarısında Ailenin Rolü: Sınav Döneminde Ebeveyn Olmak" adlı seminer yapıldı.

Kendisine çok teşekkür ederiz.

Ara

8. sınıf öğrencilerimize LGSye hazırlık sürecinde motivasyon amaçlıı Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gezi düzenlendi.

Ara

Okul Meclis Yönetimimiz çalışmalarını ve okul planlarını Okul Müdürümüz Hüseyin KÜÇÜK'e aktardılar.

Öğrenci meclis yönetimimize çalışmalarında başarılar dileriz.